Zonotone
logo.jpg

Made in Japan. Det klinger altid godt i ørene når man møder et produkt, der er produceret i dette ø rige. Japan oser af traditioner og kultur som vi danskere fascineres af men samtidig også har svært ved at forstå. Kabler hos os har af flere årsager været en størrelse som vi har ventet med.

Men da den uundgåelige meddelelse i starten af 2018 omsider landede på vores bord stod vi uden et seriøst kabel agentur. Yukitomo Isoda havde besluttet, at stoppe med eksporten af sine fornemme kabler og ville kun bygge til hjemmemarkedet og på bestilling. Han ønskede, at tilbringe sin sidste tid på sin elskede gård højt oppe i bjergene. Gode råd var dyre og vi fik netværket i Japan til, at hjælpe os. Alle pegede på Zonotone, der er det absolut bedst sælgende kabel bland de japanske enthusiaster.

Men men nemt skulle det ikke være. Japanerne er grundige og slipper ikke noget ud af landet til nye eksport markeder før de er 100% sikre på kvaliteten. Det er første gang, at Zonotone skulle til, at eksporterer og i midten af 2018 lavede vi en aftale ejerne (far & søn) og startede så et udviklings samarbejde.

Programmet består af 3 typer højttalerkabler alle med udskiftelige stik - fleksibel og lækkert.

Højttaler kabel programmet suppleres af to typer jumpere. Så nu kan du udskifte det forgyldte blik, der typisk leveres med de fleste højttalere, som har bi-wire tilslutning.

Ligeledes tilbyder Zonotone 3 typer interconnect kabler med enten RCA (låsbare stik) eller XLR.

Zonotone bygger også et digital kabel til formatet s/pdif og eller bnc.

Selve teknologien bag deres produkter er vi i gang med at få oversat. Kort fortalt er det hybride kabler hvor man arbejder med forskellige kobber og sølvtråde både i renhed og diameter) og her skaber et kabel, der har en homogen lyd, fornem timing og en skræmmende opløsning. Mere om det senere når vi er færdige med vores japanske sprogkursus.

Shupreme speaker.jpg
Grandio speaker.jpg
Royal Spirit speaker.jpg
Shupreme RCA.jpg
Grandio rca.jpg
royal-spirit-ac1_rca.jpg
act-fig-zjprs1-large.jpg
zjp-gr1-large.jpg
Y-Spade/Banana adapters