9c4onKxBi_edited.png

Velkommen...................................

Wow Factor er et resultat af plus 30 erfaring i HiFi og ProAudio branchen. Hos os kan du finde produkter, der flytter grænser uden at ruinere dig.

Hos Wow Factor udføres demoer efter aftale. Vort demorum fungerer, som en "normal" stue, der har fået rettet på akustikken. Her kan vi vise dig hvor nemt du kan gøre det derhjemme uden, at det koster en jetjager. Før du køber nyt grej vil vi anbefale dig, at danne dig et overblik over dine egne akustiske forhold. På den måde er det nemmere, at vejlede dig om et køb af højttalere og forstærker. For os handler det om, at du får så meget som muligt ud af dit rådighedsbeløb.

Og hvem er du så? Jo - du er selvfølgelig glad for musik. Det hersker der ingen tvivl om. Du vil have kvalitet, gerne flot finish/design (subjektivt) og langtidsholdbare produkter. Måske har du allerede glæde af et "okay" hi-fi anlæg men savner noget. Måske mangler du rådgivning men ved også inderst inde, at en ny investering skal give mening. Kan du se dig selv i det lys så er du havnet på det rigtige sted.

 

Velkommen hos Wow Factor

Seneste nyt.....

Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Wow Factor's menukort 2020.
icon-ha-100x100.png
Logo.jpg
am_edited_edited.png
mhdtlogo.png
clef logo.png
The wand logo.png
Topping logo.jpg
logo-white-1.png
festrex%20logo_edited.jpg
logo.jpg
roon-logotype-black@2x.png