LTA MZ2 på besøg hos hoved-fi.dk - en bruger oplevelse.

hoved-fi er et dedikeret forum for musikelskere, der nyder dette via deres hovedtelefoner og det grej man kan koble foran. Sitet har også plads til brugere ,som også har en hang til, at nørde igennem. Vi kan kun anbefale sitet. Det hersker en udpræget seriøsitet og en munter undertone. Og selv for os branche folk er det rart, at møde andres subjektive indtryk men så sandelig også møde ny musik.

Head-fi er noget vi kommer til, at beskæftige os mere med. Udover LTA byder ogs Kinki Studio og Holo Audio på udstyr, som hører under denne kategori.

Head-fi er blevet kæmpe stort de sidste par år. Medvirkende til dette er vores endnu bedre forståelse for hvordan vores ører fungerer/reagerer. Vores måde at bo på har også en afgørende faktor. I nogle verdensdele er det ikke et valg men en konsekvens af befolkningstæthed og mangel på plads til højttalere og for den sags skyld elektronik. I vores del af verdenen er det nok mere vores boligindretning/layout/design og et større fokus på familielivet, som har åbnet døren for head-fi. Ikke at højttalerne er på vej ud men samværet har en større prioritering og det at være i samme rum og multitaske er noget der er fokus på.

LTA MZ2 er p.t under luppen hos et medlem på forummet. Klik på dette link og hop direkte på hans oplevelser. https://hoved-fi.dk/viewtopic.php?f=10&t=7344

Mere info om LTA (Linear Tube Audio) på vores site hvor der også er link til firmaet site.

God læsning og del gerne denne mail og vores Facebook og web side med folk, der holder af musik.

Seneste info...........