Nyt fra Audio Fidelity

Kære alle,

så er sæsonen snart i gang igen. Vi brugt den stille periode på godt og skidt. Sidstnævnte var et kedeligt hacker angreb, der nedlagde alt også vores backup hos vores udbyder.........det har taget langtid, at samle data og vi har fået en lille del tilbage fra de gamle sider og i vores nyheds blog som du læser her.

På plus siden har vi besluttet, at re-designe sitet så det er mere læsevenligt men også fordi, der er kommet nye aktiviteter på menuen. Aktiviteter, der på sigt kommer vores kunder tilgode. Re-designet publiceres løbende.

På den store plus konto vil vi i de nærmeste dage præsentere dig for et par ret spændende japanske agenturer. SPEC har over flere omgange spurgt os om vi ville repræsentere dem. Vi har så haft lejlighed til, at teste deres amps op imod LTA og Kinki Studio. Alle 3 mærker har deres helt egen spillestil. Kinki Studio er en traditionel konstrueret amp. LTA er en kameleon forstået på den måde, at den spiller med rørforstærkernes organiske lyd tilsat hurtigheden fra en transitor amp så som Kinki Studio. LTA bygger unikke amps uden de vanlige udgangs transformatorer. SPEC er en klasse D forstærker og her har mange audiofiler allerede slettet nærværende nyhedsmail. Men men allerede ved et kort lyt er det ikke de negative issues man møder - tværtom. SPEC har med typisk japansk ingeniør kunst og endeløse voicing bla. også i strømforsyningen ramt en lyd som selv fans af rørforstærkere syntes om. Vi forventer os meget af SPEC og ved fra vort naboland på den anden side af Øresund, at der er vældig populære.

Også fra Japan byder vi velkommen til Crosszone. Her bygger man nogle usædvanlige hovedtelefoner med akustisk indbygget crossfeed. Hvad er det for en fisk? Jo vi bringer selvfølgelig en teknisk gennemgang lige om snart. Crosszone passer fint ind i vort firma hvor vi ynder at præsentere produkter, der peger fremad.

Og i den forbindelse glæder vi os til, at demonstrere DS Audio's spændende optiske pick-upper. Her benytter man LED lys og lysfølsomme modstande. Ingen magneter og spoler dermed en væsentlig lavere bevægelig masse. Med pick-upperne medfølger strømforsyningen til pick-uppen og en dedikeret RIAA forstærker. DS Audio er en systemløsning og et nyt statement for hvad pladespiller mediet kan præstere. Udover pick-upper tilbyder DS Audio en del tilbehør bla. en ioniserings enhed, som skulle lande i November. I USA er audiofilerne i den tro, at det er en digital pick up. Lige præcis som de også tror, at SPEC er en digital forstærker. Men nej det er ganske analogt. Nogen gange kan man undre sig over om amerikanerne virkelig var de første på månen (osten)?

LTA har i sommeren lanceret deres første integrerede forstærker LTA Z10. 2 x 10 OTK watt, fuld remote betjening og mulighed for udbygning med et RIAA modul. Z10 er i det flotte Fern & Roby design.

Så vil den opmærksomme læser spørge - "Hvad øhhh skal i ikke snart til, at sælge pladespillere?" Jov for sørensen. Med DS Audio i hus er det oplagt og der er også nogle bud og projekter som vi overvejer........

Spørgsmål? Kontakt os. Demo hos os eller en forhandler du holder af ;-) kontakt os. Vi uploader mere info løbende........

Seneste info...........