MySphere 3 model 1 og 2

For lidt mere end 20 år siden udfasede AKG den lidt spøjst udseende hovedtelefon AKG K1000. Ikke kun udseendet var specielt men også lyden og så sandelig også prisen. Men det skræmte ikke forbrugeren og der gik ikke langtid før den blev udråbt til nogen af de bedste hovedtelefoner man kunne købe for penge. I sit livsforløb har dette sæt været, at finde i forskellige inkarnationer hvor forskellen primært har ligget i basgengivelsen.

Efter Samsungs overtagelse af Harman koncernen lukkede man AKG kontoret i Wien. Mange omvæltninger og tilhørende omstruktureringer bevirkede også, at mange af deres udviklere søgte andre græsgange. Ingen har endnu kunne fortælle hvorfor man valgte, at stoppe produktionen - heller ikke de to designere.

I gruppen der forlod AKG finder man AKG K1000 & K240's ophavsmænd Heinz Renner og Helmut Ryback, som i dag driver firmaet LB-acoustics Messgeräte GmbH - et firma, der designer og bygger måleudstyr og beskæftiger sig med vibration og akustik.

Heinz Renner har efterfølgende når tid haves repareret og serviceret AKG K1000 og gør det også gerne i dag - kontakt os hvis du ejer et sæt der har brug for en kærlig hånd.

Men efterspørgslen på AKG K1000 døde aldrig hen. Derfor besluttede de to herrer, at tage K1000 op til revision. Nye målemetoder og ny viden indefor psychoakustik, nye materialer og endnu bedre produktions metoder barslede MySphere og to modeller hvor forskellen ligger i speakerens impedans.

Vi havde Mysphere i ordre før den årlige high end messe i Munchen og fik så også igen lejlighed til, at nyde dem på HiFi De Luxe og på de velklingende og kostbare italienske Riviera head amps.

Nyd billederne og hent mere info hos os, www.mysphere.at eller linket nedenfor.

Kontakt os også for nærmeste forhandler. Er du i nærheden af os er du velkommen til, at arrangere en demo.

https://www.head-fi.org/showcase/mysphere-3.23455/reviews

Seneste info...........