Kinki Studio EX-M1.......

Kinki Studio lytter til markedet og omstiller sig gerne hvis det giver mening. Hvor mange er i stand til det i dag? Ønskerne til forbedringer på den populære EX-M1 har været en preamp udgang, udgang til eks. aktiv subwoofer og i detalje afdelingen et display, der kunne dæmpes.

Nu kan EX-M1+, som den er døbt, fungere som en ren preamp, power amp eller konfigureres med remoten så der er et preamp out put til en ekstra forstærker hvis man ønsker, at benytte et bi-amp setup. Disse nye features har født en ny remote og et revideret design af bag og front.....

Prisen har fået et lille hak opad men bestemt ikke mere end at plus modellen stadig er et best buy i sin prisklasse. Den nye udgave fås også i sort.

Kontakt os for yderligere info samt forhandler.

Seneste info...........