Kinki Studio EX-P & B7 testet i Hifi Knights.

Den efterhånden berømte og berygtede integreret forstærker EX-M1 fik sidst i 2018 selskab af forstærkersættet P & B7. Et sæt der har været store forventninger til. Kunne det hamle op med anmelder darlingen? Vil det ikke lyde ligeså godt som EX-M1? De vanlige fordomme gående på, at de kraftigere forstærkere lider mindre godt er blevet gjort til skamme. Normalt lancerer man altid topmodellerne og nedgraderer så disse til mindre og billigere modeller. Kinki tog "nej hatten" på og udfordrede skæbnen med beslutningen om, at designe det her testede sæt som har til mål . at toppe den integreret amp. Der er tale om et sæt hvor signalet bliver behandlet balanceret. Strømforsynngerne er "beefet" up, i mono effekttrinnene er der hele to power transformere pr. kanal og endnu en til driver trinnet. Antallet af transistorer er fordoblet. Klang mæssigt spiller sættet som den integreret men det har bare det ekstra overskud og ekstra lækkerhed samt power til,at drive strømkrævende højttalere i mellemstore rum og op.

Læs testen her og del gerne: http://hifiknights.com/reviews/aplifiers/kinki-studio-ex-p7-and-ex-b7/

Mere info på websitet hvor du også finder priser.

Seneste info...........