Tak for besøget - det var en spændende og informativ oplevelse.

Så er det dagligdag igen og vi er hjemme fra hotel udstillingen på Hotel Royal i Århus. På udstillingen viste vi udstyr fra Linear Tube Audio (OTL), Kinki Studio, Jay's Audio, Holo Audio, Isol-8, Zonotone, Living Voice, ScanSonic og Martin Logan. Formålet med vores deltagelse var, at vise vellydende system komboer i nabolaget kr. 100000,- og velvidende om, at flere af gæsterne allerede har et par enheder i samme kvalitet men bare lige mangler inspiration til en opgradering. Det lykkedes os ganske godt og vi modtog meget ros for en generel homogen og detaljeret musikreproduktion. Det siger vi pænt tak for. Og ikke mindst fordi, at levere et godt indtryk på en udstilling er svært pga. akustik og mange lyttere. Anyway vi er glade og fik så også endelig præsenteret vores brands i det jyske. Tak for besøget måske ses vi der igen til næste år.

Seneste info...........