Holo Spring2 er med i Århus.....

....det lykkedes på falderebet , at få Holo's nye Spring 2 med på Hotel Royal.

Den nye Holo Audio Spring 2 Level 2 er ifølge Holo en ”cracker”. Det var lidt over en måned siden vi fik nyheden om en ny version. Den er nu landet og vi har den selvfølgelig med på udstillingen i Århus den 23 og 24 Februar.

Nyheder i Holo Audio Spring2 Level 2: Håndplukkede dac moduler. Mundorf caps anvendes i strømforsyningen men også en forbedret effektregulering. Sølv rhodium faston-stik på IEC-indgangen. Sikringstype er nu ultimativ SHD bivoksikring Nyt forbedret frontpanel display med flere data, som vises samtidigt. Såsom input og mode (nos / os), mens den klassiske dot matrix hvide display bibeholdes og stadig med flere styrker samt ”black Out”. Den har samme dimensioner og samme kontrolknapper som tidligere. Det samme unikke chassis design - kobber og sort aluminium.

Spring2 kommer nu med en fjernbetjening, som har været kraftigt efterspurgt. Spring var den første dac på markedet med diskrete lineære modstandsnetværk og nu også den første til at understøtte dsd1024 over det diskret netværk plus pcm 1.536M.

Nyheden benytter et af Holo programmeret definerede 4 vejs kredsløb, der isolerer signalerne yderligere forbedrer lydkvaliteten af ​​i2S. USB-modulet har fået hele koden omskrevet og er blevet forbedret med en endnu lavere latency ydeevne. Femto Clocks er nu implementeret.

Vi vil demonstrere netop i2S inputet, der får leveret data fra Jay's Audios cd transport, der netop har sådan en udgang. I2S er det rå signal leveret direkte til konverteren. Normalt bliver dette signal konverteret til s/pdif, TOS eller AES/EBU og så tilbage igen lige før konverteren.

Med Sping 2 bevarer Holo sin fører position i segmentet af R2R dac's, der er til, at betale og sætter spørgmålstegn ved dac med et pris skilt fra kr. 50.000,- og op.

Seneste info...........