Zonotone debuterer i Europa på hifi udstillingen på Hotel Royal i Århus nu her den 23/24 februar.

Igennem de sidste 7 måneder har der pendlet det ene prototype kable efter det andet i mellem Japan og Danmark. Det har været en uhyre spændende oplevelse, at arbejde sammen med et firma og så ovenikøbet et japansk af slagsen, som lytter til brugere og importører. Zonotone er det bedst sælgende kabel på hjemmemarkedet. Intet slipper ud af Zonotones hænder før de er helt sikre og, at der ikke kan sættes en finger på finish og lyd. Typisk japansk. For os har det være en balancegang mellem, at respektere deres kultur og forstå hvordan man på en konstruktive måde kommer med forslag til ændringer uden, at få dem til at tabe ansigt. Det lykkedes og vi står nu med et produkt som vi er rigtig stolte af og glæder os til, at vise frem.

Det her er Zonotones europæiske debut og vi forventer os meget af disse kabler. Vi har 3 serier med når det gælder højttaler kabler - alle er født med adaptere så du kan skifte mellem banan plugs og u-spader. Der vises interconnects fra 2 serier samt deres digitale kabel (spdif og BNC).

Seneste info...........