Nyt fra Holo Audio og nye priser.

1 februar trådte den nye prisliste i kraft og det medførte stigninger. Men stigninger på den gode måde. Spring 2 er det nye navn på top serien og som tidligere fås den i 3 udgaver. Den opgraderede konverter del er den samme i alle 3 men strømforsyningerne og kabling er forskellig

Selve R2R delen er blevet opgraderet og lineariteten er forbedret yderligere. Strømforsyningen har fået et make over. i2R udgangen er revideret, nyt display med flere detaljer. Spring 2 supporterer nu DSD1024 samt PCM1.536M. Sidt men ikke mindst følger der en aluminiums remote med level 1, 2 og 3. Det er den samme flotte remote som i den mindre model Cyan.

Når det gølder Cyan er det primært PCM udgaven med head/preamp der er interessant. Kan konfigureres som en regulær preamp med rca og xlr output. Derved kobles head ampen fra. En indstilling, der foretages på frontens menu.

Priserne kan hentes på websitet.

Seneste info...........