Jay's Audio er flyttet ind. Klik og læs hvorfor CDT2-Mk2 modtog en fornem award i 6moons.

Endelig er det lykkedes, at finde en producent af et compact disc løbeværk og med de bedst lydende digitale udgange. Jay's Audio CDT2-Mk2 benytter laser drev fra Philips. Værket er bygget uden skelen til kompromisser. Der er brugt energi på at lave et kabinet i 5-10mm aluminium og med det formål, at kontrollere vibrationerne sådan så laseren får optimale arbejdsbetingelser. Er de forhold tilstede betyder det at værkets fejlkorrektions kredsløb ikke skal på overarbejde.

Værket er en top loader og der medfølger en plade puck i kulfiber ligesom man også har lagt en high-end finsikring med i pakken. Jov du læste rigtig. Ved at skifte sikringen til lysnettet opnår man bedre lyd på samme vis som når man også skifter til et bedre lysnet kabel.

Udover at den er toploaded - ingen raslende og resonans skabende skuffer/sliddele byder værket på 4 digitale udgange - s/pdif, AES/EBU, BNC og den mindre kendte i2R der pudsigt nok er den bedste. Datastrømmen konverteres her ikke til et af de 3 første formater men sendes direkte til konverteren. Kræver selvfølgelig at din konverter har en i2R indgang som eksempelvis vores HOLO DAC's. Kablet man benytter til i2R er et HDMI kabel. Bemærk at man har skrottet TOS link - lysleder udgangen.

Jay's Audio CDT2-Mk2 modtog sidst i 2018 en fornem 6moons award. Klik på awarden forneden og læs testen, der også har en fin præsentation af Jay's Audio.

Værket leveres med en remote i aluminium og et "el cheapo" lysnetkabel.

Vi har selvfølgelig værket i vores demo set-up. Varen er en bestillingsvare men når du har betalt og hvis den er på lager tager det typisk 4 arbejdsdage og få den til DK. Du er velkommen til, at bestille en demo og medbring gerne din egen DAC.

Prisen er sat til kr. 21795,- hvilket svarer til firmaets online pris inkl. shipping, diverse afgifter og moms.

Seneste info...........