Merry Christmas.......

Kære alle. Vi ønsker jer alle en glædelig jul samt et vidunderligt 2019. Vi takker for endnu et år og den tillid vi har modtaget. Det er et privilegium, at kunne arbejde med noget, der også er vores hobby. Måden at handle hifi på er i en fortsat forandring og vi følger den nøje. Vi glæder os til, at præsentere jer for flere spændende nyheder og andre musik relaterede nyheder i det nye år. Vi kan træffes on/off her i juleferien. Kærlig hilsen Mikael & Maricel :-)

Dear All. We wish you all a merry Christmas and a wonderful 2019. We thank you for yet another year and the trust we have received. It is a privilege to be able to work with something that is also our hobby. The way to shop hifi is in a constant change and we follow it closely. We look forward to introducing you to more exciting news and other music related information in the new year. We can be reach on / off here during the Christmas holidays. Cheers from Mikael & Maricel :-)

Seneste info...........