Snart kan du hos os lytte på en rørforstærker uden..........

..........filter så, at sige. Det har længe været kendt , at røreffekt forstærkere uden de nærmest obligatoriske udgangstransformatorer repræsenterer toppen af poppen når det handler om sublim lydgengivelse - men det er så sandelig også nogle "typer" som både pris- og temperamentsmæssigt er udenfor manges rækkevide. Vi har lavet en aftale med en producent, der benytter en helt speciel teknik, som gør det muligt, at undlade disse transformatorer og for det ikke skal være løgn så benytter man dem heller ikke i strømforsyningen. Hvis United Parcelpost og tolderne ikke har mistet sted og tids sansen skulle "dyret" gerne lande inden årets udgang. Hold øje med siden her eller vores FB profil.......Vi kan endnu ikke offentliggøre billeder men bringer her et julefestmåltid fra Filippinerne.

Seneste info...........