Kinki Studio EX-B7 monoblokke er nu i handlen.

Det længe ventet monoblok sæt er nu frigivet og klar til salg. Den velanmeldte forforstærker EX-P7 får nu følgeskab af nogle heftige monoblokke på 1 x 250 watt i 8 ohm. Som 6Moons skrev: "Hvis det ikke var fordi Kinki Studio lancerede deres integrerede forstærker EX-M1 som deres første produkt vil de nye monoblokke havde fået samme award som denne." EX-B7 er ikke en brokoblet M1 i en ny indpakning. Man har tunet den så den har samme klang. Det er heller ikke fordi, at M1 mangler power - slet ikke. Kinki Studio vil såmænd bare manifestere sig i monoblok kategorien med noget, der kommer tæt på det ypperste uden, at koste næsen af et mindre kampfly. Det er også et faktum, at der findes en pæn håndfuld "til at betale" højtalere og specielt dipole som skal have et ekstra skud bagi. Udgangs transistorerne er de samme mosfet som på M1. Der er bare dobbelt så mange. Og som noget sjældent benytter man 2 x 300 watt power transformatorer til udgangsdelen og en mindre til drivertrinnet. Forforstærkeren sender signalet som et single ended signal men også ægte balanceret. De nye monotrin håndterer begge. Kort og godt så er nyheden ægte balanceret fra indgang til udgang - derfor har man også taget konsekvensen af en power transformer til hver "Halvdel" af signalet i stedet for en enkelt med to udtag. Sådan skal det gøres. Finishen er i alu/sølv og som vanlig første klasses. Sættet handles til kr. 26495,-.

Læs mere på Kinki's web: https://www.kinki-studio.com/ex-b7

Seneste info...........