Kinki Studio lander snart i Danmark. 6moons gav deres integrerede amp den eftertragtede "Blue M

Sjældent er et stykke elektronik blevet så skamrost som Kinki Studios EX-M1 integrerede forstærker. Med nøgle features såsom: 2 x 200 watt i 8 ohm og det dobbelt i 4 ohm, 100% dual mono, opgraderbar, XLR og RCA inputs og en finish, som er en fryd at kigge på og røre ved.

Kinki Studio har ændret på deres struktur fra, at være en udelukkende online virksomhed med ingen retur ret og hvad er ellers høre til i den del af branchen - til nu at arbejde med håndplukkede importører og dermed tilbyde en lokal service og back-up. I erkendelse af, at mange potentielle købere ikke orker, at slås med egen import, langdistance service og desuden ikke har mulighed for at se/røre før køb vælger man nu en løsning med lokale repræsentanter som deres forlængede arm. Samtidig meddeler Kinki Studio også, at produkter i den her prisklasse og uanset den høje kvalitet kræver en personlig og lokal service. Hvad koster "dyret" så? jo vi fin kalkulerer og ligger p.t. arm om diverse lav praktiske detaljer - men vi kan forsikre dig, at du vil blive svært overrasket. Du kan allerede godt begynde og overveje et salg af dit nuværende grej.

Sammen med EX-M1 lander også Kinki's bud på en reference dac. Den hedder kort og godt DAC-1. På menuen findes også en headphone amp og en ambitiøs preamp. Vi modtager disse i anden omgang når Kinki er klar med deres effekt trin.

Seneste info...........