Her i sommervarmen nyder vi Gilleleje havn og strand. Og samtidig melder nye agenturer sig under fan

På vej er hvad vi mener, og ikke mindst mærkets trofaste og stadig stigende bruger skare, nok er det mest innovative rørforstærker firma til dato. Det er ikke de vanlige vacuumrør typer men udgaver, der typisk er benyttet i sender udstyr indenfor militæret. Det er effekt forstærkere, som er bygget på Single Ended Triode /SET) princippet - dvs ét effektrør pr. kanal. Simple men komponent krævende apparater. SET er et princip, der faktisk var et af de allerførste kommercielle af sin art. Det så dagens lys helt tilbage i 1904. I dag er man blevet bedre til, at designe og bygge de dele, der får det til at spille. Ligesom man også i dag er i stand til, at hive mere effekt ud af forstærkeren ved, at benytte militær rør men så sandelig også bedre til, at beherske kunsten i, at vikle udgangs transformatorer og designe strømforsyninger.

Glæd dig til en serie højtydende integrerede- og effekt SET amps samt tilhørende forforstærkere.

På kabel siden er der også godt nyt. Det er ikke nogen hemmelighed, at Japanerne kan noget med kabler. I langtid har Isoda Electric væres vores reference. Vi taler i mere end 30 år hvor vi gang på gang vender tilbage til den magi de leverer. Den kære Yukitomo Isoda har nu besluttet, at de nuværende modeler er hans "sidste svane sang" og han har meddelt os, at han ikke magter, at bygge til eksport ligesom han heller ikke ønsker, at lade firmaet komme på ny hænder. Det sidste års tid har vi søgt med lys og lygte og hele vores japanske netværk anført af blandt andre Subaru Degawa og Jean Hiraga har bistået os. Vi har testet en pæn mængde kabler og specielt højttaler kabler. En serie hybride konstruktioner fra et veletableret firma har skilt sig markant ud fra de andre. De har nu meddelt os, at de er klar til at eksportere ud af Japan. Med vores venskab med Yukitomo Isoda var Audio Fidelity for dem et naturligt valg.

Vi har en svaghed for højttalere. De er hvad vi kalder sjælen i et hifi anlæg. Mange brands har været på besøg og mange er faldet til jorden når de har været holdt op i mod vores "gamle" bipolare Mirage modeler, fra dette firmas storhedstid (90'erne). Som bekendt forhandler vi to mærker, som ikke behøver nærmere præsentation.

Men der er yderligere to brands, der er sluppet igennem nåleøjet. Det første bygger primært semi dipole højttalere og det andet bygger hornhøjttalere. Begge har sat baren i en højde hvor, der stadig skal tages et lang tilløb for, at være med. Begge brands hører til i effektive skuffe og kan drives til høje lydtryk med ganske få watt. Skræmmende dynamik hvor pris og kvalitet følges ad.

Der er så et par interessante "bobblere" som sandsynligvis falder på plads lige efter den igangværende industriferie. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi er ud over det vanlige sortiment er særdeles godt rustet til den kommende efterårs sæson. Ønsker jer alle en fortsat god sommer og glæder os til, at løfte sløret når aftalerne er endeligt på plads. Peace & Love.

Seneste info...........