R2R.......? Tættere på analog lyd kommer du ikke. Valgfri oversampling.

Nej R2R er ikke en ny Star Wars figur. Betegnelsen dækker "Resistor to Resistor". Faktisk er det den simpleste måde man kan bygge en d/a konverter på. Men samtidig er det også den mest bekostelige. Resultatet er en analog lydgengivelse som udklasserer cd maskiner/konvertere, der benytter metervare chips af delta/sigma typen.

Holo Audio forhandles af os her i Dannevang og det er til uhyre rimelige priser indenfor R2R kategorien.

Modellen Spring er en sag hvor du kan fravælge oversampling og det kan høres. Mere dynamik, luft og kant. Spring modtager det digitale signal fra din CD og/eller streamer via s/pdif, tos, bnc, AES/EBU eller i2S. Sidstnævnte er det rene signal før det konverteres til de 4 førnævnte og faktisk tilbage igen til i2S inden det konverteres til et analog signal. Det analoge signal leveres via RCA og/eller XLR stik.

Hlo Audio har også en dedikeret hovedtelefon dac konverter på programmet - Cyan. Den kan kobles til dit anlæg ligesom storebroderen via XLR og/ eller RCA. Og for det ikke skal være løwn fås den også uden hovedtelefonforstærker delen. Yderligere info på websitet. Ellers kontakt os - også for bestilling af en demo.

Seneste info...........