Clones Audio.......

lander hos os i starten af marts måned. For og effektforstærker sættet AP2/55PM samt den integrerede 25iR-H har fået mange lovord med på vejen. Det er nærmest lige meget hvad FunJoe bygger i sin workshop så bliver det populært og eftertragtet. Som så mange andre produkter hos os er Clones Audio håndbygget og når man står med grejet i hænderne mærker man al den sjæl og tekniske know how der er lagt i. Udover forstærkerne bygger FinJoe også en super DAC (Asher) samt er musik server (The Host) Serveren er bygget på et linux operativ system og er ROON ready. Modsat konkurrenterne så har The Host ingen selvstændig bruger plade men benytter den der eks. leveres af ROON. Man benytter sin smartphone, wordpad/IPad til at operere streameren. Den kan leveres med flere forskellige størrelser SSD. The Host skal tilsluttes en DAC med usb indgang. Check vores site for mere info og priser.

Seneste info...........