ATC SCM 40. Topmodellen i deres serie kaldet "Entry". Et mere tidsvarende udseende og en d

ATC SCM 40 er i vinkel. Har man en gang hørt et sæt ATC så glemmer man sjældent lyden. Første gang undertegnede hørte dem var for mere end 25 år siden. Det var et sæt aktive SCM50. Med lyd igennem vores demoer - ATC SCM 40 - kommer disse minder hurtigt tilbage. Dynamik, perspektiv og opløsning er i en klasse for sig selv. SCM 40 er ret tæt på lydstudie modelen SCM 50. Den har en ny mindre basenhed og et kabinet, der er 10 liter mindre. Dog er diskanterne i den seneste version fra en ny aftapning fra egen produktion hvilket er lig med ATC's første diskant fra egne rækker. Alt er bygget hos ATC - hvilket gør dem til en af de få fabrikanter, der har styr på hele processen. Udover de 4 viste modeller fås også de 2 største - SCM 19 og 40) i aktive versioner. SCM 19A skifter udseende til en gulvhøjttaler a la SCM 40/40A. Priserne på ATC starter fra kr. 4150,- pr. stk. Standard finish er: sort eller hvid mat satin lakering, kirsebær eller sort ask finér. Andre finish udførsler imod merpris. ATC yder 6 års fabriksgaranti. Det borger for kvaliteten. Ringe eller skriv for mere info.

Seneste info...........