Acoustic Transducer Company

.........i daglig tale ATC. Det legendariske engelske højttaler mærke forhandles nu også af Audio Fidelity. ATC er kendt for at producere nogle af de absolut bedste studiemonitorer man kan købe for penge. Listen over artister hvis musikudgivelser er mikset med ATC som højttaler er alen lang. Radio, tv og film industrien nyder godt af ATC højttalere, der med tiden også har fundet vej til de private stuer. I 2014 præsenterede ATC en serie såkaldt stuerene modeller under navnet "Entry". Enhederne i disse højttalere er de samme som i studie udgaverne men med et udseende, der har en højere WAF. Nævnes skal også, at ATC producerer en lille håndfuld elektronik, som sikrer at højttalerne kan nydes optimalt.

Kontakt os for yderligere info. Sæt priser starter ved kr. 8295 og er for modellen SCM 7.

Seneste info...........